top of page
Veel gestelde vragen

Heb je vragen over je bestelling?
Je kan ons altijd bereiken via email op contact@crea-fabrica.be

Kan ik een artikel reserveren?
Helaas kan dit niet. Enkel na ontvangst van je betaling is het artikel definitief voor jou.

Mijn gewenst artikel is niet meer beschikbaar. Wat nu?
Neem contact met ons op via het contact formulier of via contact@crea-fabrica.be . We kunnen je vertellen of het artikel terug in voorraad komt. Zo niet, kunnen we samen een alternatief zoeken.

Hoeveel transportkosten worden er aangerekend?
Dit hangt af van je bestelling. De totale transportkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van je totale bestelling. De exacte kosten zijn bijgevolg pas bekend van zodra je bestelling compleet is en kan je zien bij het afrekenen.

Hoe lang duurt de levering?
Wij rekenen op ongeveer 3 tot 5 werkdagen.

Wanneer wordt mijn pakket verstuurd?
Wij verbinden ons ertoe jouw bestelling binnen 24 uur na je betaling te versturen, met uitzondering van artikelen die gepersonaliseerd / op maat gemaakt worden.

Leveren jullie buiten België?
Jazeker, je kan ook Nederland als bestemming kiezen en worden de verzendkosten automatisch berekend. Voor andere landen is deze berekening momenteel echter nog niet mogelijk. Wil je graag toch een bestelling buiten België of Nederland laten leveren, neem dan eerst even contact met ons op via contact@crea-fabrica.be alvorens te bestellen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Betalen kan via credit card, Bancontact, iDeal of Paypal

Hoe word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?
Zodra je betaling door ons ontvangen is, ontvang je van ons een bevestigingsmail met de inhoud van je bestelling.
Wanneer je bestelling bij ons vertrekt, ontvang je een tweede mail met hierin een tracking nummer. Zo kan je zelf de levering opvolgen.

Mijn artikel is stuk aangekomen. Wat nu?
Neem binnen de 24 uur na levering contact met ons op, samen met een gedetailleerde beschrijving van de schade en enkele foto's. Wij onderzoeken het probleem en contacteren je zo snel mogelijk terug met een oplossing.

Ik ben zelf een creatieveling. Kan ik via jullie mijn creaties verkopen?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Stuur ons via contact@crea-fabrica.be even een voorstelling van jezelf en je creaties, liefst met foto's. Wij nemen terug contact met je op en kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.


 

bottom of page